Syahiba Saufa - Nyulayani Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa - Nyulayani

Gambar Syahiba Saufa - Nyulayani

Listen: 95.8K

Date: 23 Nov 2019

Duration: 04:59

Likes: 1.4K

LIRIK LAGU:

Syahiba Saufa - Nyulayani, Apuo riko kok saiki tego
Sing eling nong bengene
Padahal riko wis iso welasi
Pungkase ngeluh ati
Pungkase ngeluh ati

Jujur ati sun iki
Yo ro mung kanggo riko
Tapi apuo riko ngeliyo

Isun wis kadung welas
Isun wis kadung sayang
Tapi nyatane saiki ngeliyan

Apuo riko kok saiki tego
Sing eling nong bengene
Padahal riko wis iso welasi
Pungkase ngeluh ati
Pungkase ngeluh ati

Jujur ati sun iki
Yo ro mung kanggo riko
Tapi apuo riko ngeliyo

Isun wis kadung welas
Isun wis kadung sayang
Tapi nyatane saiki ngeliyan

Jujur ati sun iki
Yo ro mung kanggo riko
Tapi apuo riko ngeliyo

Isun wis kadung welas
Isun wis kadung sayang
Tapi nyatane saiki ngeliyan
Tapi nyatane saiki ngeliyan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa - Nyulayani Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa - Nyulayani, download musik Syahiba Saufa - Nyulayani, download Video Syahiba Saufa - Nyulayani, Syahiba Saufa - Nyulayani mp4
Download Lagu