Syahiba Saufa - Mesam Mesem Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa - Mesam Mesem

Gambar Syahiba Saufa - Mesam Mesem

Listen: 117K

Date: 29 Nov 2019

Duration: 04:04

Likes: 698

LIRIK LAGU:

Syahiba Saufa - Mesam Mesem, Dudu mergo sun wis ilang
Welas nong awak riko
Tapi mergo isun emong mokso

Welas riko magih sing biso
Ucul teko ati
Sedurunge riko isun duweni

Sopo hang kuat ngelakoni welas
Hang njerone mung sandiworo
Mundur isun teko cerito iki
Makne riko sing katek ngapusi

Sun wis weruh dung riko apus apus mesem
Padahal riko sing demen

Welas riko magih sing biso
Ucul teko ati
Sedurunge riko isun duweni

Sopo hang kuat ngelakoni welas
Hang njerone mung sandiworo
Mundur isun teko cerito iki
Makne riko sing katek ngapusi

Sopo hang kuat ngelakoni welas
Hang njerone mung sandiworo
Mundur isun teko cerito iki
Makne riko sing katek ngapusi

Sun wis weruh dung riko apus apus mesem
Padahal riko sing demen

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa - Mesam Mesem Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa - Mesam Mesem, download musik Syahiba Saufa - Mesam Mesem, download Video Syahiba Saufa - Mesam Mesem, Syahiba Saufa - Mesam Mesem mp4
Download Lagu