Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version

Gambar Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version

Listen: 376.8K

Date: 24 Nov 2019

Duration: 05:26

Likes: 3K

LIRIK LAGU:

Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version, ati seru ngarepaken
biso kumpul riko maning
nglalekno kabeh alangan
mlaku nong dalan hang anyar

mulo sun sing tau biso
kadung urip tanpo riko
mungkir roso hang sun gowo
tulus sun njaluk sepuro

isun yoro sing kepingin
koyo banyu lan lengo
hang isun arepi
koyo lintang lan ulan

biso keloronan
sun lan riko sesandingan
urip bebarengan
sampek mandeke jaman, lir pedote banyu

mulo sun sing tau biso, kadung urip tanpo riko
mungkir roso hang sun gowo, tulus sun njaluk sepuro

isun yoro sing kepingin koyo banyu lan lengo
hang isun arepi koyo lintang lan ulan
biso keloronan, sun lan riko sesandingan
urip bebarengan, sampek mandeke jaman, lir pedote banyu

isun yoro sing kepingin koyo banyu lan lengo
hang isun arepi koyo lintang lan ulan
biso keloronan, sun lan riko sesandingan
urip bebarengan, sampek mandeke jaman, lir pedote banyu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version, download musik Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version, download Video Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version, Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version mp4
Download Lagu