Syahiba Saufa - Eri Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa - Eri

Gambar Syahiba Saufa - Eri

Listen: 121.5K

Date: 08 Jan 2020

Duration: 05:10

Likes: 1.8K

LIRIK LAGU:

Syahiba Saufa - Eri, eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

padahal isun uwes ngati ngati
sedurunge mbalesi
welase riko hang koyo koyo o
ngademaken nong ati

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngeliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngeliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa - Eri Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa - Eri, download musik Syahiba Saufa - Eri, download Video Syahiba Saufa - Eri, Syahiba Saufa - Eri mp4
Download Lagu