Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono Lagu MP3 dan Video Download

Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono

Gambar Rembulan Ing Wengi  - Ipa Hadi Sasono

Listen: 9.6M

Date: 05 Mar 2019

Duration: 04:22

Likes: 37.2K

LIRIK LAGU:

Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono, Rembulan ing wengi
Tansah anyekseni
Endah paras manis
Esem lan guyumu
Ginambar ing bathin
Tan biso nglalekke
Yekti..nimas
Ora ono liyane..

Tatapan netramu
Nembus ing atiku
Agawe aku mung
Mikirne sliramu
Cahyaning rembulan
Kalah klawan esemmu
Amung.. nimas...

Howoning njero bathin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo nimas
Atiku mung kanggo nimas..

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. bakal kasembadan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono Mp3 Gratis, download mp3 Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono, download musik Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono, download Video Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono, Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono mp4
Download Lagu