Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio Lagu MP3 dan Video Download

Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio

Gambar Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio

Listen: 205.9K

Date: 03 Jan 2020

Duration: 04:04

Likes: 1.7K

LIRIK LAGU:

Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio, ati wes kadung demen
ojo di gawe loro
welas hang sun duweni
yo mung kanggo riko

mulo aran wong kangen
koyo ombak ring segoro
pasang surute asmoro
sing ono hang ngiro

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio

ati wes kadung demen
ojo di gawe loro
welas hang sun duweni
yo mung kanggo riko

mulo aran wong kangen
koyo ombak ring segoro
pasang surute asmoro
sing ono hang ngiro

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio Mp3 Gratis, download mp3 Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio, download musik Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio, download Video Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio, Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio mp4
Download Lagu