Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Gambar Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Listen: 334.7K

Date: 10 Feb 2020

Duration: 04:19

Likes: 6.1K

LIRIK LAGU:

Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane, kesel atiku ngerasakke awakmu
kabeh sing tak karep saiki wis ilang
eling omongmu mung awakku sing mbok sayang
nanging tresnamu mung manis neng lambe

mbok kiro ku ra ngerti kowe karo de’e kebangeten
koyo aku ra ngerti opo wae sing mbok delikke

ngomong wae opo sing mbok karepke
opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
jujur wae opo sing mbok karepke
ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane

saiki wis ra kudu ngenteni awakmu tresnamu
tak anggep wis ra ono kabeh janji manismu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane, download musik Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane, download Video Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane, Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane mp4
Download Lagu