Nella Kharisma - Ngelali Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Ngelali

Gambar Nella Kharisma - Ngelali

Listen: 3.1K

Date: 13 Jan 2020

Duration: 06:56

Likes: 82

LIRIK LAGU:

Nella Kharisma - Ngelali, bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngenget ngengeti
duh gusti nopo diko
gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo ambi omongan riko
bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngenget ngengeti
duh gusti nopo diko
gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo ambi omongan riko
bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo, isun wes sing percoyo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Ngelali Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Ngelali, download musik Nella Kharisma - Ngelali, download Video Nella Kharisma - Ngelali, Nella Kharisma - Ngelali mp4
Download Lagu