Nella Kharisma - Kesikso Kangen Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Kesikso Kangen

Gambar Nella Kharisma - Kesikso Kangen

Listen: 4.7K

Date: 13 Jan 2020

Duration: 06:18

Likes: 67

LIRIK LAGU:

Nella Kharisma - Kesikso Kangen, Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo
Tekane…., gudo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Kesikso Kangen Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Kesikso Kangen, download musik Nella Kharisma - Kesikso Kangen, download Video Nella Kharisma - Kesikso Kangen, Nella Kharisma - Kesikso Kangen mp4
Download Lagu