Nella Kharisma - Kelangan Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Kelangan

Gambar Nella Kharisma - Kelangan

Listen: 1.6K

Date: 13 Jan 2020

Duration: 05:43

Likes: 30

LIRIK LAGU:

Nella Kharisma - Kelangan, Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
di gowo wong liyo

Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
Di gowo wong liyo

[Reff:]
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masio… abot hang sun roso
Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
di gowo wong liyo

Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
Di gowo wong liyo

[Reff:]
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masio… abot hang sun roso

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Kelangan Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Kelangan, download musik Nella Kharisma - Kelangan, download Video Nella Kharisma - Kelangan, Nella Kharisma - Kelangan mp4
Download Lagu