Nella Kharisma - Janji Terakhir Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Janji Terakhir

Gambar Nella Kharisma - Janji Terakhir

Listen: 1.4K

Date: 14 Jan 2020

Duration: 04:37

Likes: 23

LIRIK LAGU:

Nella Kharisma - Janji Terakhir, bebasane gelang alit manggon driji
sliramu opo pancen uwes lali
lali prasetyane, naliko semono
ora gawe juwo, ora gawe kuciwo

pepindone koyo kembang arum dalu
wangine tresnaku marang sliramu
opo to salahku, opo to dusoku
jebul mentolo ninggal aku

janjimu yang terakhir
bakal tulus setyo
ora bakal kebimbang wong liyo
janjimu yang terakhir
jebul amung lamis
roso atiku koyo d iris

oh... rembulan bayu tulungono
padhangono petenge kelangan tresno
tresno tulus suci, koyo di blenjani
nelongso kebangeten urep iki

janjimu yang terakhir
bakal tulus setyo
ora bakalkebimbang wong liyo
janjimu yang terakhir
jebul amung lamisroso atiku koyo diiris

oh... rembulan bayu tulungono
padhangono pethenge kelangan tresno
tresno tulus suci, koyo diblenjani
nelongso kebangeten urip iki
nelongso kebangeten urip iki

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Janji Terakhir Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Janji Terakhir, download musik Nella Kharisma - Janji Terakhir, download Video Nella Kharisma - Janji Terakhir, Nella Kharisma - Janji Terakhir mp4
Download Lagu