Nella Kharisma - Jalir Jangji Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Jalir Jangji

Gambar Nella Kharisma - Jalir Jangji

Listen: 223.7K

Date: 06 Feb 2020

Duration: 04:42

Likes: 3.9K

LIRIK LAGU:

Nella Kharisma - Jalir Jangji, Teu lami sasasih deui
Asih urang bakal ngahiji
Teu weleh dianti-anti
Bakal nyorang laki rabi

Awas ulah robih deui
Komo deui rek jalir jangji
Estu cinta ukur hiji
Nepi ka dijemput pati

Nya abdi sareng salira
Pada pada mikacinta
Susah senang sesarengan
Pait manisna duan

Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat nganyenyeri

Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat gaduh deui

Kadeudeuh nu urang
Kaheman keur urang

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Jalir Jangji Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Jalir Jangji, download musik Nella Kharisma - Jalir Jangji, download Video Nella Kharisma - Jalir Jangji, Nella Kharisma - Jalir Jangji mp4
Download Lagu