Jihan Audy - Tiket Suwargo Lagu MP3 dan Video Download

Jihan Audy - Tiket Suwargo

Gambar Jihan Audy - Tiket Suwargo

Listen: 236.1K

Date: 03 Jan 2020

Duration: 05:24

Likes: 2.8K

LIRIK LAGU:

Jihan Audy - Tiket Suwargo, SUARGO TANSAH MENGO LAWANGE
DICAWESAKE KANGGO SOPO WAE

SING KUAT IMANE LAN BECIK AMALE
RIKOLO URIP ONO NDUNYONE

YAIMAMARUSLIYASANATI
ANTA BADRULLAHIMU'TAMATI

WABIDUNYAYA WA AKHERATI
YARASULALLOHI KHUDBIYATI

SUARGO TANSAH MENGO LAWANGE
DICAWESAKE KANGGO SOPO WAE

SING KUAT IMANE LAN BECIK AMALE
RIKOLO URIP ONO NDUNYONE

REFF :.....................

TIKET SUARGO REGANE MURAH
NANGING ANEHE AKEH SING WEGAH 2X

TUMINDAK BECIK ANGEL LAKONE
AKRH GODANE LAN RINTANGANE
SING KUAT IMANE SLAMET URIPE

TIKET NEROKO REGANE LARANG
NANGING SING SENENG KOK PIRANG-PIRANG 2X

TUMINDAK DOSO PANCENE GAMPANG
OJO TURUTI GODANE SYETAN
SING NGAJAK MARANG KASENGSARAN

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Jihan Audy - Tiket Suwargo Mp3 Gratis, download mp3 Jihan Audy - Tiket Suwargo, download musik Jihan Audy - Tiket Suwargo, download Video Jihan Audy - Tiket Suwargo, Jihan Audy - Tiket Suwargo mp4
Download Lagu