James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo Lagu MP3 dan Video Download

James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo

Gambar James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo

Listen: 127.6K

Date: 05 Jan 2020

Duration: 03:58

Likes: 2.5K

LIRIK LAGU:

James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo, sun simpen aran riko
ring njero ati
endahe roso nyang riko
sing mari - mari

kepingin seru nduweni ono welase
kreteke ati dadi siji sampek tekane pati

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo
sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo

kepingin seru duweni ono welase
krenteke ati dadi siji sampek tekane pati

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo
sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo Mp3 Gratis, download mp3 James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo, download musik James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo, download Video James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo, James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo mp4
Download Lagu