Happy Asmara - Sing Tenang Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara - Sing Tenang

Gambar Happy Asmara - Sing Tenang

Listen: 741.4K

Date: 13 Feb 2020

Duration: 03:30

Likes: 11.9K

LIRIK LAGU:

Happy Asmara - Sing Tenang, Aku pamit ora bali
Lungaku golek rejeki
Aku kerjo golek upo
Ora neko neko

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli geronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara - Sing Tenang Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara - Sing Tenang, download musik Happy Asmara - Sing Tenang, download Video Happy Asmara - Sing Tenang, Happy Asmara - Sing Tenang mp4
Download Lagu