Aftershine - Tekan Semene Lagu MP3 dan Video Download

Aftershine - Tekan Semene

Gambar Aftershine - Tekan Semene

Listen: 880.8K

Date: 30 Jan 2020

Duration: 05:45

Likes: 18.4K

LIRIK LAGU:

Aftershine - Tekan Semene, Kowe sing tau nglarani
Ninggal tatu ning njero ati
Wes semene gedhene perjuanganku
Kowe ra ngerteni

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang,
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan,
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdir e

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang,
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan,
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdir e

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Aa…
Mbok siak-siakno …

Saktenane, aku bakal bali ning kene
Tempat ning ngendi,
aku iso ndelok kowe ngguyu
Dinggo terakhir kaline

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Aftershine - Tekan Semene Mp3 Gratis, download mp3 Aftershine - Tekan Semene, download musik Aftershine - Tekan Semene, download Video Aftershine - Tekan Semene, Aftershine - Tekan Semene mp4
Download Lagu